Το Μάρτιο πραγματοποιήθηκε μία ημέρα για το Hellenic Canadian Board of Trade – 2020 Business Awards στο Danforth του Καναδά. Το παρών έδωσαν επιχειρηματίες, μικρής και μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι άκουσαν ο ένας τον άλλο, αντάλλαξαν γνώμες και απόψεις, ενώ επίσης έμαθαν την ιστορία τεσσάρων ανθρώπων, Ελλήνων ομογενών από το Toronto. Οι Έλληνες ομογενείς, αναφέρθηκαν στο ιστορικό τους υπόβαθρο εξηγώντας πως έφτασαν στο δρόμο της επιτυχίας σε μία χώρα όπως ο Καναδάς, ενώ στο τέλος της βραδιάς, βραβεύθηκαν από τον κ. Μιχάλη Γκέκα.

Ένας από τους 4 ομογενείς, είναι ο κ. Τσάπαρης ο οποίος αποτέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HewlettPackard Canada, επίσης διατέλεσε αντιπρόεδρος τεχνολογικής υποστήριξης της Αμερικής και σήμερα είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Πανεπιστημίου York αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ontario Health, Teranet, του Metrolinx και του Indspire.

Επίσης, μίλησε ο κ. Αργυρός ο οποίος αποτελεί συνιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Conudrum Capital Corporation, η οποία είναι μία καναδική εταιρεία διαχείρισης ιδιωτικών μετοχών. Ο ίδιος, διαχειρίζεται μία ακίνητη περιουσία αξίας 2 δισεκατομμυρίων $. Πέρα από τα οικονομικά ο κ. Αργυρός, αποτέλεσε πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο Proaction Cops and Kids, ενός οργανισμού ο οποίος προσφέρει βοήθεια σε νέα παιδιά που διατρέχουν κινδύνους και πολλές φορές συναναστρέφονται με την αστυνομία.

Τελευταίος ομιλητής της βραδινής δεξίωσης ήταν ο πρόεδρος της μεταφορικής εταιρείας Fortigo Freight Services ο κ. Ηλίας Δημάνγκος, ο οποίος αποτελεί ενεργό μέλος αρκετών ακαδημαϊκών και μη κερδοσκοπικών συμβουλίων. Την παρουσία της έδωσε «ψηφιακά» η κ. Φωτεινή Αγραφιώτη η οποία δε μπόρεσε να παρευρεθεί με φυσική παρουσία για αυτό το λόγο και έστειλε τους χαιρετισμούς της μέσω ενός video.

Χατζηανδρέου Κωνσταντίνος

Πηγή: hellasnews-radio.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here