Εκπαιδευτική Προσομοίωση

  0
  199
  Φόρτωση χάρτη...

  Date/Time
  Date(s) - 30/04/2018
  10:00 - 14:00

  Location
  Πανεπιστήμιο Πειραιώς

  Categories


  Το Career Office – University of Piraeus και το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας συνδιοργανώνουν εκπαιδευτική προσομοίωση που θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στις 30/04/18, με αντικείμενο την Τουριστική Οικονομία και την Πολιτιστική Ανάπτυξη, από τις 10:00 έως τις 14:00, στην Αίθουσα Συνεδρίων.

  Στην προσομοίωση, θα συμμετάσχουν φοιτητές από Ανώτερα και Ανώτατα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα, οι οποίοι θα επιλεχθούν κατόπιν αποστολής του βιογραφικού τους και μίας σύντομης συνοδευτικής επιστολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες, στις οποίες θα δοθούν συγκεκριμένες περιπτωσιολογικές μελέτες, τις οποίες θα πρέπει να υποστηρίξουν, ώστε να πείσουν την επιτροπή για την πρότασή τους.

  Παραδείγματος χάρη, θα τους δοθεί μία περίπτωση επενδυτικού πλάνου με συγκεκριμένα στοιχεία και θα πρέπει να καταστρώσουν ένα σχέδιο παρουσίασης και υποστήριξης της πρότασης.

  Η επιτροπή θα κληθεί να επιλέξει τους νικητές βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως ρητορική δεινότητα, αναλυτική και κριτική σκέψη, πειθώ, αξιολόγηση και χρήση πληροφοριών.
  Για δηλώσεις συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoh3XTilFYe3BiZHxRk7xcDUWVJEPnDMUuNS3XDatXLw84kg/viewform

  Bookings

  Οι κρατήσεις είναι κλειστές για αυτό το συμβάν.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here