Μεταξύ 1-17 Μαρτίου η Καμπέρα, η πρωτεύουσα της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας φιλοξένησε το Enlighten Festival, ένα φεστιβάλ με μεγάλη ποικιλία σε θεάματα, σκηνικά για εξερεύνηση αλλά και φαγητό. Όλο το Κοινοβουλευτικό Τρίγωνο και ένα τμήμα της πόλης μεταμορφώνονται σε ένα υπέρλαμπρο και ζωντανό καλλιτεχνικό τμήμα με δωρεάν παραστάσεις και αποκλειστικές δωρεάν και μη, εκδηλώσεις.

Το φεστιβάλ δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη για ξεχωριστές φωτογραφίες μπροστά σε εκθμβωτικές αρχιτεκτονικές προβολές, πριν εξερευνήσει τις εθνικές ατραξιόν που ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό με τη δύση του ήλιου. Ο επισκέπτης μπορεί επίσης να δώσει χρώμα στη μέρα του με μια βόλτα, χαζεύοντας τον γεμάτο με πολυχρώμα και φωτεινά αερόστατα ουρανό αλλά και να δει το ηλιοβασίλεμα με την ιδανική μουσική υπόκρουση στο Symphony in the Park.

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και έχει ως σκοπό να αναδείξει την κουλτούρα και τη δημιουργικότητα ενώνοντας όλες αυτές τις εκδηλώσεις στο καλύτερο φθινοπωρινό φεστιβάλ της Αυστραλίας.

Ισιδώρα Μακρή

https://enlightencanberra.com/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here