Για τους λάτρεις των παλαιών αντικειμένων η έκθεση που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Stockholmsmässan στις 14 Φεβρουαρίου θα αποτελέσει ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο. Η έκθεση χρονολογείται από το 1978 και σήμερα καλύπτει περισσότερα από 4.500 τετραγωνικά μέτρα στο Stockholmsmässan στη σουηδική πρωτεύουσα. Πάνω από τέσσερις ημέρες, περίπου 250 εκθέτες θα παρουσιάσουν μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων απο είδη καλών τεχνών μέχρι vintage έπιπλα. Την έκθεση επισκέπτονται κάθε χρόνο περίπου 25,000 επισκέπτες.

Στην έκθεση θα συναντήσετε εκθέτες με αντίκες, vintage / μοντέρνο σχεδιασμό, καλές τέχνες και συλλεκτικά αντικείμενα.Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ειδικούς, συγγραφείς και αναλυτές και να μάθουν περισσότερα για τις αντίκες. Ενώ εμπειρογνώμονες θα είναι στη διάθεση του κοινού με σκοπό να βοηθήσουν και να κατατοπίσουν για την σωστή επιλογή.

Εκτός απο όσους ενδιαφέρονται για το σχέδιο και την διακόσμηση η έκθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι αποτελεί σημείο αναφοράς για το σκανδιναβικό σχέδιο το οποίο μπορούν όλοι να γνωρίσουν με μια επίσκεψη τους.

Νιαβή Γεωργία

https://www.antikmassan.se/summary-in-english?sc_lang=en

International Antiques Fair, Stockholm

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here