Η πολύ φιλόδοξη σειρά εκθέσεων επιστρέφει στο QAGOMA για όλο το καλοκαίρι φέρνοντας αξιοσημείωτα δείγματα τέχνης από την δυτική Ασία και τον Ειρηνικό στο Brisbane έως τα τέλη Απριλίου. Γεμάτη με χρώματα και ζωντάνια αυτή η δωρεάν, έκθεση σύγχρονης τέχνης παρουσιάζει έναν μοναδικό συνδιασμό και μια νέα όψη με τη δημιουργικότητα και τη διαπολιτισμικότητα.

Με συμμετοχή πάνω από 80 καλλιτεχνών και ομάδων από περισσότερες από 30 χώρες, η έκθεση αυτή θέτει σε αμφισβήτηση τις συνηθισμένες έννοιες σύγχρονης τέχνης, ζητώντας από το κοινό να αναλογιστεί τη σχέση της την αλλαγή κοινωνικών δομών σε όλη την περιοχή.

Ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει νέες εγκαταστάσεις, πίνακες, γλυπτά,φωτογραφίες και βίντεο από ανερχόμενους αλλά και παλαιότερους καλλιτέχνες, μαζί με τα κορυφαία κομμάτια από εγχώριους.
Παράλληλα με την έκθεση θα υπάρχουν προβολές με σκοπό την αφύπνιση της σκέψης, ακαδημαικά συμπόσια, δημιουργικά-διαδραστικά προγράμματα για τα παιδιά, ξεναγήσεις και ειδικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικιές.

Ισιδώρα Μακρή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here