Όλγα Καραβερβέρη

Η Όλγα Καραβερβέρη είναι πρέσβης του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας.

Eίναι μια από τις σημαντικότερες σχεδιάστριες μόδας της γενιάς της. Το απαράμιλλο ταλέντο, η μοναδική αίσθηση,η δημιουργικότητα και η μεγάλη αγάπη για τη μόδα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της. Σπούδασε στη σχολή μόδας Euro Academy Fashion School of Art & Design of PanSik Scuola Di Moda Italia.

Πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα, συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η απόλυτη έμπνευση ήταν, και πάντα θα είναι, η γυναίκα, η έμπνευση για κάθε νέα της δημιουργία. Με τη μοναδική της αίσθηση του στυλ, επιλέγει τα υφάσματα και τα δαντέλες ένα προς ένα, με μεγάλη προσοχή με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια.

Οι δημιουργίες της Olga Karaververis έχουν ένα μοναδικό χαρακτήρα, εκφράζοντας την αισθητική, τον αισθησιασμό και την ποιότητα. Οι συλλογές Haute couture της Olga Karaververis προτιμώνται επίσης ξεχωριστούς πελάτες και τις διάσημες Ελληνίδες της ShowBiz. Κάθε δημιουργία ξεχωρίζει για την ελαφρότητα και την κομψή της γραμμή.

Η αφοσίωση στη χειροτεχνία είναι εμφανής με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και την αρμονία των γραμμών. H πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική, τα χρόνια εμπειρίας και η άριστη εξυπηρέτηση είναι συνώνυμα με το όνομα Olga Karaververis.