Την 21η Ιουνίου 2020 το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας ολοκλήρωσε τρία χρόνια λειτουργίας. Η διοίκηση του ΕΙΠΔ γιόρτασε την επέτειο αυτή δίπλα στα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος.

Το Ίδρυμα είχε πληγεί από την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο Μάτι Αττικής το 2018 και προσπαθεί να ανακάμψει από τις πληγές του!  Με την συνεισφορά των ασκουμένων φοιτητών μας και όλων των φίλων του Ινστιτούτου, την ολόθερμη υποστήριξη του Aegean College, την προσφορά της πιανίστας Νεφέλης Μουσουρα, του Νικηφόρου-Ευστράτιου Καρέλλη και της κας Λύγιας Αντωνίου από την Κύπρο, συγκεντρώθηκαν ρούχα, παιχνίδια και βιβλία για τα παιδιά του Ορφανοτροφείου

Με την συμβολή του ID Memory Travel, τα πράγματα μεταφέρθηκαν στο Ίδρυμα, στο Νέο Βουτσά και παραδόθηκαν από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου, κ. Πέτρο Καψάσκη, τη Διευθύνουσα Σύμβουλο του Aegean College, κα Κωνσταντίνα Μακρυπλίδη και την υπεύθυνη Επικοινωνίας του ΕΙΠΔ, κα Μαρία Παπαμιχαήλ, στην υπεύθυνη Αδερφή Παρθενία, κρατώντας την υπόσχεση για μελλοντική υποστήριξη του δύσκολου έργου τους.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here