Σας προσκαλούμε στην επετειακή μας εκδήλωση για την ίδρυση και λειτουργία των δυο ετών του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο Σάκη Καράγιωργα ΙΙ, Πάντειο Πανεπιστήμιο και ώρα 19:00.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα συμμετέχουν επιστήμονες από τον ακαδημαϊκό χώρο, του θεάτρου, της ποίησης, των τεχνών, της μόδας, της γαστρονομίας, της διπλωματίας, της θρησκείας, των Ευρωπαϊκών οργάνων. Ένας δημόσιο διάλογος όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα εκπρόσωποι από διαφορετικές επιστήμες θα συνομιλήσουν για τον πολιτισμό και τις δυνατότητες της Πολιτιστικής Διπλωματίας στην αναβάθμιση της εικόνας της Ελλάδας.
Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας (Ε.Ι.Π.Δ) είναι μια ελληνική επιστημονική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα την 25η Μαρτίου 2017. Το Ε.Ι.Π.Δ αποβλέπει πρωτίστως στη μελέτη, ανάλυση, διάδοση και προβολή με κάθε μέσον, όλων των πτυχών της Πολιτιστικής Διπλωματίας. Η δράση του ινστιτούτου αναπτύσσεται σε συνεργασία με ιδιωτικούς και δημόσιους κυβερνητικούς φορείς, ακαδημαϊκά ιδρύματα και επιστημονικά ινστιτούτα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Ενδεικτικά, στα 2 έτη λειτουργίας το Ε.Ι.Π.Δ έχουν πραγματοποιηθεί 54 δράσεις – εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στα παραρτήματα στο εξωτερικό από όλα τα πεδία της Πολιτιστικής Διπλωματίας.

Η παρουσία σας θα ήταν χαρά και τιμή για εμάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here