Νικολέττα Παπαγγελή

Η κα Παπαγγελή Νικολέττα είναι μέλος της Επιστημονικής Ομάδας του Ε.Ι.Π.Δ Αρκαδίας στον τομέα Διπλωματία της Επικοινωνίας και των Ψηφιακών Μέσων.

Είναι απόφοιτη του ΤΕΕ Μεγαλόπολης της ειδικότητας Υποστήριξης εφαρμογών και Δικτύων το έτος 2003. Είναι Πτυχιούχος από το 2010 της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στο Μεσολόγγι, καθώς και Πιστοποιημένη Συντηρήτρια Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων του ΔΙΕΚ Λεονταρίου-Μεγαλόπολης από το 2017.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων που αφορούν την Πολιτιστική Κληρονομιά όπως:

  • το ετήσιο Συνέδριο της Διεύθυνσης Συντήρησης Αρχαίων και Νεώτερων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης ΤΕΙ Αθηνών (Αθήνα, Μάιος 2015).
  • Την διημερίδα του Σχολείου Κωστής Παλαμάς “Πολιτιστική Κληρονομιά και Τουρισμός”, στο πλαίσιο της πράξης “Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για την προβολή και προώθηση του Εθνικού Πολιτιστικού Προϊόντος”, του ΕΚΠΑ (Τρίπολη, Φεβρουάριος 2015).
  • Την 1η Επιστημονική Συνάντηση με Θέμα “Προστασία και Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς”(18 Απριλίου 2016) με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μνημείων και τοποθεσιών.