Κλεάνθης Γκατζιώλης

Ο κος Κλεάνθης Γ. Γκατζιώλης είναι είναι μέλος της Επιστημονικής Ομάδας και υπεύθυνος του τομέα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Ε.Ι.Π.Δ Αρκαδίας.

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχοντας κάνει 5 δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια, περιοδικά και βιβλία. Είναι πτυχιούχος Πληροφορικής με μεταπτυχιακό στα Πολυμέσα από το Πανεπιστήμιο Glamorgan Η.Β.

Το ερευνητικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις όπως “Discovering the Impact Of Using Profiling in E-Services”, “Integrating Retail in e-Commerse Using Web Analysis and Intelligent Sensors”, “Evolving Analytics for e-Commerse Applications,Utilizing Big Data and Social Media Extensions”,” Innovations in e-Systems for e-Commerse” και “User profiling extraction engine”.Κατέχει άριστη γνώση της Αγγλικής  γλώσσας σε επίπεδο C2.

Έχει  παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα και σεμινάρια όπως «Ε.Π.ΠΑΙ.Κ του Παιδαγωγικού Τμήματος ΑΣΠΑΙΤΕ» και «Νέες εφαρμογές των ΤΠΕ, ΕΟΠΠΕΠ». Επίσης έχει παρακολουθήσει τα προγράμματα «Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης» και «Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας» από τον ΕΟΠΠΕΠ. Έχει συμμετάσχει στην «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών», την «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων» και «Επιμόρφωση Εκπαιδευτών στις Εξελίξεις Τεχνολογίας ανά Τομέα Ειδικοτήτων» υπό τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και την «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης» υπό το ΕΑΠ.

Είναι εγγεγραμμένος σε έξι μητρώα πιστοποίησης και εκπαίδευσης. Είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ με αρ.Μητρώου ΕΒ21164, στο Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, στο Μητρώο εισηγητών του ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ με κωδικό εισηγητή 44815 και στο Μητρώο διδακτικού προσωπικού του ΕΚΔΔΑ έπειτα από αξιολόγηση της ειδικής επιστημονικής επιτροπής .Είναι Μέλος του καταλόγου Συμβούλων Υποστήριξης /Ενημέρωσης της Δράσης <<Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης (ΚΑΥΑΣ-98) και της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων Η/Υ και Πληροφορικής (ΕΠΥ) με κωδικό μέλους 4621.

Από το 2004 έως το 2010 και αργότερα το 2017 εργάστηκε ως Τεχνικός Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ενώ παράλληλα εργαζόταν ως Καθηγητής Πληροφορικής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και άλλες δομές. Σήμερα εργάζεται  ως Διοικητικός Υπάλληλος στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Είναι εξωτερικός συνεργάτης της PEOPLECERT και LANGUAGECERT.