Γίνε εθελοντής

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, ο πρώτος και μοναδικός φορέας Πολιτιστικής Διπλωματίας στην Ελλάδα προσκαλεί εθελοντές και εθελόντριες να συμμετάσχουν στις δράσεις που αναπτύσσονται στα 12 παραρτήματά του στο εξωτερικό και στα 7 παραρτήματά του στην Ελλάδα. Οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν ενεργά μέσω της συμμετοχής τους στο σχεδιασμό, τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή εκδηλώσεων, σεμιναρίων και πολιτιστικών δράσεων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στόχος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας είναι να αποτελέσει τη γέφυρα που θα δώσει τη δυνατότητα σε άτομα προερχόμενα από κάθε επαγγελματικό χώρο να αποκτήσουν γνώσεις και σημαντική εμπειρία στον τομέα της εξειδίκευσής τους, να συνυπάρξουν και να αλληλεπιδράσουν με άτομα που συμμερίζονται ιδέες και ενδιαφέροντα γύρω από την τέχνη και τον πολιτισμό, αλλά και να γίνουν ουσιαστικοί συνδιαμορφωτές του πολιτιστικού παρόντος της χώρας τους.

Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να εμπλακούν με την ενεργό συμμετοχή τους σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που θα καλύπτουν τη διοργάνωση και διεξαγωγή εκδηλώσεων, σεμιναρίων, ομιλιών και λοιπών δράσεων μέσω της προσφοράς εθελοντικής εργασίας σε τομείς όπως η γραμματειακή υποστήριξη, η επικοινωνιακή κάλυψη, η φωτογραφική και οπτικοακουστική υποστήριξη εκδηλώσεων, η υποστήριξη των τμημάτων επικοινωνίας, πληροφορικής και μάρκετινγκ.

Ως εθελοντές μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας επαγγελματίες και φοιτητές στους τομείς της Διαφήμισης, Δημοσιογραφίας, Φωτογραφίας, Εικαστικών, Σκηνοθεσίας, Ηχοληψίας, Ανάπτυξης Ιστοσελίδων, Πληροφορικής, Μάρκετινγκ, καθώς και άτομα που δραστηριοποιούνται στον καλλιτεχνικό χώρο όπως μουσικοί, ηθοποιοί και μουσικοί παραγωγοί.

Οι εθελοντές θα αποτελούν σημαντικό μέρος της ομάδας του Ινστιτούτου και θα απασχοληθούν σε διάφορες δράσεις αναλόγως προσόντων, εμπειρίας και διαθεσιμότητας. Το πρόγραμμα προσφοράς εθελοντικής εργασίας θα έχει διάρκεια 1 έτος, με δυνατότητα επέκτασης του χρόνου συνεργασίας. Στους εθελοντές θα παρασχεθεί πλήρης εκπαίδευση και ενημέρωση, ενώ οι συμμετέχοντες που θα προφέρουν εθελοντικά 45 και περισσότερες εργάσιμες ώρες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής στις δράσεις του Ινστιτούτου και συστατική επιστολή. Επιπλέον, οι εθελοντές του Ινστιτούτου θα απολαμβάνουν δωρεάν για 1 έτος τα προνόμια της κάρτας μέλους του.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα πεδία με ( * ) είναι υποχρεωτικά.

* Εάν δεν εργάζεστε παρακαλούμε αφήστε τα "Πεδία Εργασίας" κενά.

* Για όσα από τα παραπάνω στοιχεία αλλάζουν, παρακαλούμε να ενημερώνετε την ΕΠΥ.
Print Friendly, PDF & Email