Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας διοργανώνει το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, στις 18:00, διαδικτυακή συζήτηση για το μέλλον των στρατηγικών και πολιτισμικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Προσκεκλημένοι ομιλητές αυτής της διαδικτυακής συζήτησης θα είναι οι καθηγητές Διεθνούς Ασφάλειας και Στρατηγικής του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Εμιράτων κ. Κλεάνθης Κυριακίδης και κ.Μάριος Ευθυμιόπουλος, ο αρχιτέκτων Σωτήρης Τσούλος και ο κτηνίατρος της βασιλικής οικογένειας Νουμπάι Δρ. Παναγιώτης Αζμάνης.

Σε μία εποχή οξείας πολιτικής, στρατιωτικής και περιφερειακής έντασης, τα περιθώρια ανάπτυξης της διπλωματίας της ήπιας ισχύος συνεχώς διευρύνονται και η ανάπτυξη αυτή θεωρείται πλέον αναγκαία. Οι σχέσεις του ελληνικού πολιτισμού και του πολιτισμού των εμιράτων είναι μακροχρόνιες και οι αλληλεπιδράσεις διαφαίνονται σε πολλές εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής των δύο λαών.

Παρακολουθήστε τη συζήτηση ζωντανά από τη δημόσια σελίδα μας: https://www.facebook.com/pg/HellenicInstituteOfCulturalDiplomacy, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 18.00.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here