Κάθε Μάρτιο, ένα από τα πιο λαμπερά και εντυπωσιακά αθλητικά γεγονότα καταφθάνει στην Μελβούρνη, το Formula 1 Australian Grand Prix. Ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλητικά γεγονότα του χρόνου που προσελκύει το ενδιαφέρον ανθρώπων από όλον τον κόσμο.

Από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου οι μεγαλύτεροι οδηγοί της Formula 1 παγκοσμίως έρχονται στη Μελβούρνη και το Albert Park, με τις ομάδες και τους οδηγούς να κάνουν τους πρώτους ελέγχους στα μονοθέσιά τους για πρώτη φορά ενώ όλος ο κόσμος έχει στραμμένη την προσοχή του επάνω τους. Το εσωτερικό της πόλης μετατρέπεται σε μία φαντασμαγορική και υψηλής ταχύτητας πίστα οδήγησης, μια από τις 5 μοναδικές πίστες δρόμου στη Formula 1.

Οι οπαδοί της Formula 1 που θα παρευρεθούν μπορούν επίσης εκτός των αγώνων να απολαύσουν μοναδικά προνόμοια, νέες παρουσιάσεις και να λάβουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες που θα του βοηθήσουν να γνωρίσουν τον μοναδικό κόσμο της Formula 1 και ότι αυτός περιλαμβάνει.

Πρόκειται για ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός για οποιον το παρακολουθήσει από κοντά καθώς δίνει μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη ενθουσιασμό και πολυτέλεια.

Ισιδώρα Μακρή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here